Vliesbehang aanbrengen

Vliesbehang aanbrengen is een optimale oplossing om muren glad of met structuur af te werken. Zeker muren en zelfs plafonds die last hebben van scheuren kan Qualité Schilders perfect voor u behangen met Vliesbehang. 

Vliesbehang 

Of je het nu vliesbehang, glasvezelbehang, glasweefselbehang, vliesbehang of renovlies noemt, het is allemaal dezelfde soort behang. Het is namelijk een weefselbehang dat met glasvezels versterkt is. Daardoor is vliesbehang veel sterker dan gewoon behang. Toepassingen zijn daarvoor bijvoorbeeld nieuwbouw waar nog krimp en zet scheuren kunnen ontstaan. Maar ook muren in oudere woningen die gevoelig zijn voor scheuren kunnen perfect behandeld worden met vliesbehang. 

Renovlies

Een bijzondere en bekende soort vliesbehang is renovlies behang. Renovlies heeft een gladde afwerking en is dus perfect om aan te brengen op muren die scheurvorming vertonen. Andere namen die voor renovlies gebruikt worden zijn renovatievlies en glad glasvezelbehang, maar het zijn allemaal andere namen voor hetzelfde, namelijk renovlies. Zelf renovlies aanbrengen is zeker mogelijk. Maar juist omdat renovlies glad is, zie je iedere afwijking in de ondergrond. Die ondergrond zal dus ook glad moeten zijn en daar komt de vakschilder om de hoek.