Betonlook_schilderwerk_Hoorn_Alkmaar_Amsterdam

Betonlook: de voor en nadelen

Betonlook is een vrij nieuwe verf die, zoals de naam al zegt, lijkt op beton. Maar dan wel beton in alle mogelijke kleuren. Het wordt vaak toegepast om één bepaalde wand of een gedeelte van een wand te accentueren. Qualité Schilders heeft al meerdere keren betonlook in Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Purmerend en Enkhuizen naar alle tevredenheid aangebracht.

Betonlook die wij in een keuken aangebracht hebben.

Kan ik zelf betonlook aanbrengen?

Als u al heel veel schilderwerk zelf heeft uitgevoerd, zal u misschien ook wel een betonlook zelf kunnen aanbrengen. Maar het is niet zo eenvoudig als het lijkt. De ondergrond met goed zijn, je moet het aanbrengen met een blokkwast en je moet toch snel en zorgvuldig kunnen werken. Juist een product als dit vraagt om een strakke hand en een dosis schilderservaring. Bent u een (zeer) ervaren Doe-Het-Zelver, dan kunt u misschien ook wel een mooie betonlook aanbrengen. Bent u dat niet, dan kunnen wij u het zelf aanbrengen van harte afraden. Het zou toch jammer zijn als die accentmuur uiteindelijk op een verkeerde manier een accent wordt.

Wat kost een betonlook?

Betonlook is, in de regel, duurder dan regulier sauswerk. Een prijs per vierkante meter is niet zo 1,2,3 te geven. De eerste reden is dat Qualité Schilderwerken door al onze ervaring een zeer concurrerend tarief kan rekenen, dat wij liever niet zomaar prijs geven via onze website. De tweede reden is dat het vaak gaat om een accent, op bijvoorbeeld een schouw, in de keuken of in de badkamer. De prijs per m2 is een gemiddelde gebaseerd op grotere oppervlaktes dan meestal aangebracht worden op een wand om deze te accentueren. De derde reden is dat de prijs sterk bepaald wordt door de kwaliteit van de ondergrond. En aangezien wij alleen kwalitatief goed werk leveren, willen wij de ondergrond kunnen beoordelen alvorens u een prijs te geven. Daarom willen wij het werk ook altijd zien en zullen wij geen offerte maken op basis van foto’s en/of een beschrijving.

Prijs aanvragen betonlook

Als u een prijs wil aanvragen voor betonlook schilderwerk, vult u dan onderstaande gegevens in en druk op verzenden. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

  De betonlook moet worden aangebracht in de:

  Merken betonlookverf

  Er zijn inmiddels veel merken verf op de markt waarmee je een betonlook kunt maken. En hoewel de meeste verf best een prima eindresultaat zal opleveren, werken wij alleen met Pure & Original. Dit is wat ons betreft een van de beste merken die te krijgen is.

  Voordelen

  De voordelen van betonlook zijn:

  • het is op waterbasis, maar ook 100% mineraalbasis waardoor de milieubelasting zeer gering is;
  • betoonlook is niet gevoelig voor bacteriën en schimmels;
  • het is in zeer veel kleuren maakbaar;
  • het is afwasbaar en zelfs waterafstotend te maken, dus kan ook in natte ruimtes en keukens;
  • het is op allerlei verschillende ondergronden toe te passen met de juiste voorbewerking;
  • het is onbrandbaar.

  Nadelen

  Echt nadelen kunnnen wij niet zo een, twee, drie bedenken. Behalve misschien dat de mogelijkheden met deze verf bijna onbeperkt zijn en dat kiezen moeilijk wordt. Met die keuze helpen wij u dan weer graag met onze vakkennis over kleuren en toepassingen.

   De betonlook moet worden aangebracht in de: