Uw huis ouder
dan 2 jaar?
Betaal slechts
9% BTW!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Doordat
spuitwerk
sneller gaat
vallen de
kosten lager uit

Vrijblijvend offerte aanvragen

Tijdig onderhoud
aan de buitenzijde
bespaart u kosten!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Binnenschilder

Wist u dat een goed aangebrachte verflaag binnen, ook het houtwerk aan de buitenzijde beschermt? Dit maakt het schilderwerk binnen minstens zo belangrijk als het schilderwerk buiten.

Buitenschilder

Wist u dat het tijdig laten onderhouden van schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning/bedrijfspand u kosten bespaart? Door tijdig onderhoud hoeft de behandeling niet ingrijpend en duur te zijn.

Spuitwerk

Wist u dat het spuiten van wanden en plafonds sneller gaat dan sauzen en toch het mooiste resultaat oplevert? Doordat spuitwerk met professionele spuitapparatuur sneller gaat, vallen de kosten lager uit.

Qualité Schilders Hoorn

Bij Qualité Schilders bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en spuitwerk. Qualité Schilders beschikt over het juiste vakmanschap en levert hoge kwaliteit.

Dé binnen- en buitenschilder van West-Friesland

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Qualité schildert nieuwe en bestaande woningen, bedrijfspanden en kantoorruimtes en is specialist in het renoveren en restaureren van schilderwerk aan monumentale panden.

Qualité Schilders is erkend Betere Schilder. Kiezen voor een erkend Betere Schilder staat voor perfect vakwerk, uitstekende service, jarenlange garantie en betrouwbaarheid. De Consumentenbond schrijft zelfs:  ‘Kiest u voor zekerheid, kies dan voor een erkend Betere Schilder’.

Gratis E-book ’Dé 10 schildertips bij het inhuren van een vakman’

Gaat u toch liever zelf aan de slag en wilt u tips over het schilderen en onderhouden van uw woning of bedrijfspand? Vraag gratis ons e-book  ’Dé 10 schildertips bij het inhuren van een vakman’ aan. De erkend Betere Schilders van Qualité delen graag hun kennis met u.

Klantreferenties

‘Met een kindje op komst was het een verademing om het schilderen en behangen van de babykamer uit te kunnen besteden, hadden wij mooi tijd voor leukere dingen! Superblij met de prachtige kleuren en sfeer, laat de kleine maar komen.’ 

André en Nadine GrootZwaag

‘Na een nare ervaring met een of andere onbetrouwbare prutser die zichzelf schilder durfde te noemen, heeft Hein van Qualité Schilders topwerk afgeleverd. We zijn ontzettend blij. Nooit meer een andere schilder dan Qualité over de vloer.’

Fred en Annie ZwartHoogwoud

Hein heeft mijn hele huis mogen schilderen van binnen. Het is superstrak geworden. Leuk ook dat hij me geholpen heeft met kleuradviezen in alle slaapkamers. Bedankt Hein als de buitenkant aan de beurt is zal ik je zeker weer bellen!

Dennis VeekenWognum

Hein is een zeer professioneel schilder. Voordat de offerte werd uitgebracht is het werk goed bekeken en door gesproken hoe het resultaat moest worden. Dus geen verrassingen achteraf. Het schilderwerk ziet er weer keurig uit zoals altijd. Als zelfstandig ondernemer kan ik Qualite Schilders van harte aanraden.

Armand WeldamParket Floorsparketfloors.nl

Wij hebben twee keer schilderwerk laten doen door de firma Qualité. De eerste keer werd de buitenboel gedaan en de tweede keer heeft hij de keuken en de plafonds beneden geschilderd. Beide klussen werden snel en deskundig uitgevoerd. Het schilderwerk ziet er strak en netjes uit. De manier waarop we geadviseerd werden kwam ook heel prettig op ons over en zijn adviezen vielen bij ons in goede aarde. Alles was volgens afspraak op tijd klaar. Hij mag de volgende keer weer komen.

J. GroenHoorn

Wij werken met deze merken